Informatie voor gasten

 

Om uw verblijf en dat van de andere gasten zo aangenaam mogelijk te laten zijn vragen wij uw aandacht voor onderstaande informatie.

Voor uw reservering kunt u gebruik maken van het formulier op de website. Wij verzoeken u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen 3 werkdagen ontvangt u bericht van ons. Om overboeking te voorkomen, vragen wij u bij de reservering een indicatie te geven van het aantal gasten. Bij logies verwachten wij uiterlijk 15 dagen voor aankomst een definitieve opgaaf van het aantal gasten. Het is ook mogelijk om telefonisch informatie te verkrijgen of reserveringen aan te vragen. Dit kan elke werkdag (ma. t/m vrij.) van 09.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 0541 753256.

Annulering

U wordt verzocht bij eventuele annulering dit ons uiterlijk 14 dagen voor aanvang van uw verblijf in ons huis mee te delen, omdat wij anders genoodzaakt zijn annuleringskosten in rekening te brengen:

bij annulering tussen 2 weken tot 3 dagen voor de aankomstdatum 40%
bij annulering tussen 2 dagen tot 1 dag voor de aankomstdatum 60%
bij annulering op de aankomst dag 100% van het geboekte verblijf


De door u gereserveerde ruimten staan u ter beschikking vanaf het tijdstip dat op uw bevestiging is aangegeven. Heeft u één of meerdere extra dagdelen nodig om deze ruimten vooraf in te richten, dan verzoeken wij u dit bij de reservering aan te geven. (Hiervoor kunnen wel extra kosten in rekening worden gebracht).


De toeristenbelasting is €1,60 p.p.p.n.


Het is niet toegestaan om inventaris te verplaatsen naar andere ruimten.


Inchecken vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst en uitchecken voor 10.00 uur op de dag van vertrek.


Bij aankomst na 18.00 uur graag telefonisch contact opnemen.


Ontbijt tussen 08.00 en 09.30 uur, de tijden van warme maaltijd en broodmaaltijd in overleg. Eventuele dieetwensen dient u bij reservering door te geven, hiervoor kan een toeslag berekend worden.


U wordt verzocht zorgvuldig om te gaan met de aanwezige apparatuur, goederen en materialen.


Het is niet toegestaan om eigen drank/voeding mee te nemen.


Roken is in het gehele huis niet toegestaan.


Huisdieren zijn niet toegestaan.


Contante betalingen zijn helaas niet mogelijk omdat in het kader van de veiligheid in het Franciscushuis geen kas aanwezig is.


In verband met brandgevaar is het niet toegestaan waxinelichtjes/kaarsen of open vuur te gebruiken.


Wij adviseren u in het kader van uw eigen veiligheid om bij wandelingen goed zichtbare kleding te dragen. Het Franciscushuis beschikt over veiligheidshesjes.

 

Franciscushuis aanvaard geen aansprakelijkheid voor het zoekraken en/of beschadigen van uw eigendommen. Laat kostbare zaken niet onbeheerd achter in on-afgesloten ruimten.


Parkeren kan op de daarvoor ingerichte ruimten. Parkeren op het terrein van de

St. Nicolaasstichting geschiedt op eigen risico.